Remee sender Peter ud af X Factor

Peter blev stemt hjem, da X Factor 2010 fredag havde den første live-optræden i DR Byen.
Foto: Mogens Flindt/POLFOTO

Remee sender Peter ud af X Factor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Solisten Peter trak sorteper i det første liveshow i denne sæsons X Factor. Dommerne stemte Peter ud og sendte gruppen In-Joy videre i den afgørende duel.

Der var spænding for alle pengene, da første liveshow i denne sæsons X Factor løb af stablen fredag aften.

Gruppen In-Joy og solisten Peter skulle ud i en ekstra dyst om, hvem der skulle ryge ud, efter at seerne havde stemt. Dommerne Pernille Rosendahl og Carsten 'Soulshock' Schack stemte på hver sin kandidat, og så var det op til Remee at stå med den afgørende stemme.

- Niveauet i år er vanvittig højt. Det er slet ikke til at fatte. In-Joy, der er mere i jer, som bare ikke er sket endnu. Derfor gør det mig ondt Peter, men jeg sender dig ud, lød dommen fra Remee.

Peter, der dermed blev stemt ud som den første i denne sæson, tog nederlaget med oprejst pande.

- Det er sørgeligt, alle er superfede, men en skal være den første til at ryge ud. Jeg er ked af det, og jeg vil komme til at savne alle mine nye bedste venner, sagde Peter.

Peter optrådte med Jamie Walters sang "Hold On", men trods sin flotte dybe stemme, lykkedes det ikke at overbevise hverken seerne eller dommerne om, at han skulle videre til næste runde.

- Det har været fantastisk imponerende. Det har virkelig været nogle gode præstationer. Det har været et godt show. Jeg er meget overrasket, siger dommer Carsten 'Soulshock' Schack.

Otte artister er fortsat med i programmet.

Remee sender Peter ud af X Factor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce