Realitystjerne sluppet ud af fængslet

Realitystjernen Susan K er blevet løsladt fra sin fængselscelle.
Foto: Lotta Lemche/TV3

Realitystjerne sluppet ud af fængslet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter at have tilbragt jul og nytår bag tremmer kan realitystjernen Susan K igen snuse til friheden. Landsretten har nemlig løsladt hende.

Realitystjernen Susan Kirstine Nielsen, bedre kendt som Susan K, er efter to uger i varetægtsarrest onsdag formiddag blevet løsladt. Det oplyser hendes forsvarer Michael Juul Eriksen til Ritzau.

Susan K har siddet varetægtsfængslet siden Lillejuleaften, hvor hun blev anholdt og sigtet for vold og trusler. Og i stedet for at fejre jul med sin mor og moster i Viborg, måtte tv-stjernen, der blev kendt for at optræde temmelig afklædt i TV3-serien "Paradise Hotel", tilbringe både jul og nytår i brummen.

Tirsdag valgte Retten i Århus så at løslade hende fra varetægtsarresten, men Susan K måtte alligevel vente i sin celle, indtil landsretten havde talt.

Susan K blev sigtet efter et optrin på Århus-diskoteket Social Club, hvor hun kastede et 313 gram tungt ølglas i hovedet på en garderobepige.

Det skete, da Susan K var ved at forlade stedet. Hun forklarede under grundlovsforhøret Lillejuleaften, at hun følte sig truet. Blandt andet fordi pigerne i garderoben kaldte hende for "luder".

I november blev Susan K selv slået ned, og hun fortalte, at optrinnet i garderoben lignede episoden, hvor hun selv blev slået. Derfor kastede hun glasset i retning mod væggen for at forskrække de andre.

I stedet ramte hun den 20-årige garderobepige i ansigtet, så hun fik en flænge over øjet. Politiet blev tilkaldt, og mens en betjent var i færd med at afhøre den anden garderobepige, skulle Susan K ifølge sigtelsen have truet hende.

Det nægter realitystjernen dog at have gjort. Hun nægter sig også skyldig i vold, fordi det var et uheld, at glasset ramte garderobepigen.

Hvis Susan K ender med at blive dømt for de forhold, hun i øjeblikket er sigtet for, risikerer hun fængsel i omegnen af tre måneder.

Realitystjerne sluppet ud af fængslet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce