Realitystjerne hyrer Jønkes advokat

Paradise Hotel-stjernen Susan K hyrer Jønkes advokat til at forsvare sig mod voldssigtelse.
Foto: Jakob Jørgensen/POLFOTO

Realitystjerne hyrer Jønkes advokat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den voldssigtede tv-stjerne Susan K har bedt om at få Jønkes advokat til at forsvare sig i sag, hvor hun kastede ølglas i hovedet på garderobepige.

Realitystjernen Susan K fra TV3-serien "Paradise Hotel" har hyret advokat Michael Juul Eriksen til at forsvare sig i den sag, hvor hun er sigtet for vold.

Michael Juul Eriksen er blandt andet kendt for at være advokat for HA-rockeren Jørn Jønke Nielsen. Men han har også optrådt i flere andre store sager herhjemme.

Susan K sidder i øjeblikket varetægtsfængslet for vold og trusler efter en episode på diskoteket Social Club i Århus natten til Lillejuleaften.

Her kastede den 35-årige tv-stjerne et 313 gram tungt ølglas i hovedet på en 20-årige garderobepige, som fik en flænge over det ene øje. Da politiet var nået frem truede Susan K ifølge sigtelsen en anden garderobepige, som var i færd med at afgive forklaring til politiet.

- Susan har bedt om at få mig som forsvarer, og det er gået i orden nu. Hun erkender at have kastet glasset, men det var ikke meningen at ramme nogen, og hun har ikke fremsat trusler, så hun nægter sig skyldig, siger Michael Juul Eriksen til Ritzau.

Advokaten er kendt for at være forsvarer i prominente retssager. Han var blandt andet forsvarer for Jønke, der i både by og landsret blev frikendt efter en knivepisode på Ægirsgade på Nørrebro ved juletid for et år siden. Her stak Jønke i selvforsvar en overfaldsmand med en kniv.

Advokaten har også forsvaret lægedatteren Louise Laursen, der blev frikendt for drabet på sin mor i den meget omtalte Suldrup-sag.

Desuden repræsenterer han den narkomistænkte Camilla Broe, der som den første dansker nogensinde er blevet udleveret til USA.

- Jeg har også flere mindre sager. Jeg forsvarede Leon Andreasen (landsholdsspiller i fodbold), da han for nylig fik en betinget dom for vold. Og jeg har også andre voldssager, fortæller Michael Juul Eriksen.

Ifølge advokaten er de små sager lige så spændende som de store. For den sigtedes vedkommende er sagen nemlig ikke nogen bagatel.

- Hvis Susan får sin varetægtsfængsling forlænget med en måned, så er det noget, der har store konsekvenser for hende, siger Michael Juul Eriksen.

Tirsdag skal Susan K igen for en dommer i Århus, som skal tage stilling til, om hun skal løslades. Anklagemyndigheden vil forlange, at hun skal blive bag tremmer.

Realitystjerne hyrer Jønkes advokat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce