Det russiske "regentpar", Medvedev og Putin, boltrede sig i sneen ved Sortehavet for at reklamere for Vinter OL i 2014.
Selv om man er blandt verdens mægtigste mænd, så er der nu ikke noget som at lege i nyfalden sne. Det var præcis, hvad Ruslands præsident Dimitri Medvedev og premierminister Vladimir Putin gjorde i weekenden.

Som et par nytårskåde russiske bjørneunger boltrede de to statsmænd sig lystigt i sneen i Krasnaija Poljana tæt på ferieområdet Sochi ved Sortehavet.

Sochi er udnævnt til at være vært for de olympiske vinterlege i 2014, og ifølge russiske medier var det for at promovere byen i den sammenhæng, at det sneglade "regentpar" rullede sig ud.

Putin og Medvedev fik både afprøvet pisterne til skiløb og fik sammen kørt en tur på en snescooter. Det var præsident Medvedev, der sad ved rattet. Det kunne sikkert give grund til mange overvejelser blandt politiske iagttagere, der måtte spekulere i, hvem af de to, der i virkeligheden regerer Rusland.

Men selv om man er præsident, så skal man alligevel huske, at sikkerheden skal være i orden. Det havde Medvedev glemt, og han var på snescooteren iført en strikhue og ikke en hjelm, som man bør.

Putin havde styr på sikkerheden og var iført en sort hjelm. Han har da også tidligere jokket i spinaten, da han blev fotograferet siddende i en bil uden sikkerhedssele.