De danske bogorme mæsker sig i to nye bøger fra Puk og Claus Elgaard. Tv-værterne ligger begge i top ti på bestsellerlisten, men Puk har overhalet Claus.
Tv-værten Claus Elgaard er blevet overhalet af sin egen søster på listen over mest sælgende biografier. Puk Elgaards biografi 'Ellen - 100 år med lyst til livet' om en sejlivet ældre kvinde har således overtaget tredjepladsen fra bogen om Claus Elgaards ulykkelige liv, 'Med livet som indsats - en ludoman taler ud'.

Den åbenmundede bog om Claus Elgaard er dalet et par pladser ned ad listen, men bogen er stadig populær hos de danske bogorme. I bogen fortæller han blandt andet, hvordan han formåede at lave interviews i studiet, alt imens han stod og satsede penge på internetkasinoer.

Længere oppe på bestsellerlisten finder man bogen, der satte skub i den meget omtalte jægerbogssag. Bogen 'Jæger - I krig med eliten" af Thomas Rathsack ligger stadig nummer to på bestsellerlisten, og det til trods for, at Politiken i sin tid udgav bogen gratis som tillæg til avisen.