Politiformand afviser injurier i Zobelsag


Politiformand afviser injurier i Zobelsag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Formanden for politiet i København Claus Oxfeldt undrer sig over, at Rigmor Zobels advokat nu er klar til en injuriesag. Oxfeldt fastholder udtalelser.

Rigmor Zobels advokat kan bare komme an med en injuriesag, lyder det fra Claus Oxfeldt, formand for politiforeningen i København

Oxfeldt og advokaten er røget i totterne på hinanden efter gensidige beskyldninger om løgne i kølvandet på sagen, der endte med en narkodom til kendissen.

Rigmor Zobels advokat truer nu med en injuriesag mod Oxfeldt, men det tager politimanden med ro.

- Hvis advokaten mener, at jeg har løjet eller sagt noget injurierende, så skal han da komme i gang med en sag. Det skræmmer mig ikke, at han skriver en mail om det, siger Claus Oxfeldt.

Rigmor Zobels advokat Jørgen Lange har reageret på, at Claus Oxfeldt i tv-programmet Go'morgen Danmark har kommenteret sagen. Her har Oxfeldt ifølge advokaten beskyldt Rigmor Zobel for at lyve. Advokaten henviser blandt andet til domsudskriften, og at Claus Oxfeldt bevidst taler mod bedre vidende.

- Han skulle tænke på, at der i dommen blandt andet blev lagt vægt på, at man ikke helt troede på hendes udsagn. Derudover tror jeg på, hvad en kollega, der har været med i sagen, har sagt til mig. Derfor har jeg ikke tænkt at ændre mening eller holde mund, siger Claus Oxfeldt.

Han undrer sig over, at Rigmor Zobel ikke ankede dommen, hvis hun føler sig uretfærdigt behandlet.

- Hun har sagt, at hun mener, dommen er en fejl. Hvis det var mig, ville jeg da gå hele vejen for at bevise min uskyld, siger Claus Oxfeldt.

Rigmor Zobel fik 20.000 kroner i bøde for i seks tilfælde at have købt et gram kokain. Hun har efterfølgende langet ud efter dele af pressen og politiet for håndteringen af sagen.

Politiformand afviser injurier i Zobelsag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce