Polanski misser premiere


Polanski misser premiere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Roman Polanski må blive i husarrest i Schweiz, mens hans nye film får premiere på filmfestivalen i Berlin.

Selv om han er manden bag filmen "The Ghost Writer", så må Roman Polanski kigge langt efter den røde løber, når filmen fredag får premiere på filmfestivalen i Berlin.

Filmen er en politisk thriller med Ewan McGregor og Pierce Brosnan i hovedrollerne, og den har fået stor opmærksomhed siden den 76-årige instruktør i september sidste år blev anholdt i Schweiz sigtet for sexovergreb begået for mere end 30 år siden.

Trods fængsling og senere husarrest har Polanski dog været i stand til at færdiggøre filmen, der handler om en ung forfatter, der bliver hyret til at skrive en tidligere engelsk premierministers erindringer men undervejs får mistanke om et større plot om tortur, drab og internationale forbindelser.

Dele af filmen er i øvrigt optaget på Rømø og Sild i det danske vadehav.

Robert Harris har skrevet den bog, filmen baserer sig på, og han håber, at filmen bliver bedømt for det, den er, trods den intense interesse for sexanklagerne mod Polanski, der i USA er sigtet for i 1978 at have haft sex med en 13-årig pige.

- Selvfølgelig er det en uforudset og meget forstyrrende situation at vise en film for offentligheden uden instruktøren, siger Harris til The Hollywood Reporter.

Polanski er også manden bag film som "Rosemary's Baby" og "Chinatown" og han har tidligere vundet en Oscar for filmen "The Pianist".

Polanski misser premiere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce