Playboy-models lig brændt til ukendelighed

Historien om den forsvundne model går verden rundt. Her er det www.cbsnews.com's omtale af affæren.

Playboy-models lig brændt til ukendelighed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Søndag nat blev et forkullet lig fundet i en brændende container i Miami. Liget er nu blevet identificeret som den 26-årige playboy-model Paula Sladewski

Livet endte på yderst makaber vis for playboy-modellen Paula Sladewski. Søndag nat blev et forkullet lig fundet i en brændende container i Miami i den amerikanske stat Florida, og politiet har efterfølgende identificeret offeret som den blot 26-årige Sladewski.

Myndighederne fortæller ifølge hjemmesiden celebglitz.com, at liget var "brændt til ukendelighed", hvilket gjorde, at identiteten først kunne afgøres efter undersøgelse af offerets tænder.

Afdøde Paula Sladewski var taget til Miami sammen med sin kæreste, Kevin Klym, for at fejre nytåret langt væk fra hjemmet i Californien. De to var blandt andet til koncert med popstjernen Lady Gaga nytårsaften.

Kevin Klym tog mandag kontakt til politiet, da Paula Sladewski ikke var kommet tilbage på hotellet efter en våd bytur natten til søndag. Han fortalte politiet, at han var kommet op at skændes med sin kæreste, og at dørmændene havde smidt dem ud af baren, hvorefter han var taget alene hjem til hotellet.

Siden har Paula Sladewskis stedfar fortalt, at parret levede i et "ustabilt forhold". Så sent som sidste sommer anklagede Kevin Klym sin modelkæreste for voldelige husspektakler.

Ifølge filmdatabasen imdb.com nåede Paula Sladewski at medvirke i filmen "Playboy: The Ultimate Playmate Search" fra 2003.

Playboy-models lig brændt til ukendelighed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce