Peter Sommer: Vil ikke spille de samme sange

Skanderborg Festival 2013: Smukfest 2013:
Foto: BAANER RASMUS

Peter Sommer: Vil ikke spille de samme sange

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sangeren Peter Sommer vil blive ved med at lave sine største hits om, for han gider ikke spille de samme sange igen og igen.

De fleste kender nok "Valby Bakke" og "8-6-6-0" som akustiske guitarnumre af sangeren Peter Sommer, men nu har han genudgivet dem i en elektronisk udgave.

Sangeren og sangskriveren Peter Sommer har udsendt ep'en "Alt for dig" med nyfortolkninger af sine største hits samt Sort Sols "Når solen stikker af og månen sætter ind".

Men selvom de nu findes på en ep, så skal man ikke forvente, at de nye versioner af sangene er de endelige. Peter Sommer regner nemlig med at lave sangene om igen og igen.

- Til mine koncerter vil folk gerne høre de her sange, og så skal jeg også spille dem, men jeg gider ikke spille dem på samme måde hver gang, siger Sommer.

Peter Sommer mener dog, at med den nye elektroniske lyd kommer sangene endelig til deres fulde ret.

- Jeg ville gerne have lavet sangerne sådan her, da jeg først lavede dem, siger han til Newspaq.

- Da jeg skrev de her sange, så jeg ikke mig selv som sanger. Nu tør jeg mere, og der er blevet bedre plads til min fortælling, sige Peter Sommer.

39-årige Peter Sommer er selv glad for nye versioner af sange, som han har et personligt forhold til. For ham er det en måde at holde sig åben og frisk over for musikken.

- Jeg kan for eksempel godt lide at høre C.V. Jørgensen med et nyt band. Hellere det, end hele tiden at høre den samme gamle sang, siger Sommer.

Ep"en "Alt for dig" er ude nu.

Newspaq

Peter Sommer: Vil ikke spille de samme sange

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce