Peter Belli tjener på tv-sex

Peter Belli nyder godt af, at hans gamle hit bliver brugt som kendingsmelodi for scoretrolden Peter i Paradise Hotel.
Foto: Morten Langkilde/POLFOTO

Peter Belli tjener på tv-sex

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Klassisk Peter Belli-nummer bliver flittigt solgt over nettet efter sexscener i "Paradise Hotel".

Mens storcharmøren Peter fra "Paradise Hotel" nedlægger piger på stribe, så kan rocklegenden Peter Belli grine hele vejen hen til banken.

Paradise-Peters seksuelle eskapader har nemlig sat skub i salget af en gammel Peter Belli-sang. En sang, som mange af de unge seere af "Paradise Hotel" måske ikke kendte på forhånd.

"Det drejer sig om 60'er-hittet "Ulven Peter". Det er den sang, der indledes med teksten: "Peter kan li' nam nam, men du kan stole trygt på ham". Nummeret er blevet brugt i årets udgave af Paradise Hotel.

Det er blevet kendingsmelodi for deltageren Peter, der som den første af de mandlige deltagere i den nye sæson af serien havde succes med at score en af pigerne i programmet, Amalie, og endda få hende med i kanen.

Paradise-Peters lagengymnastik er blevet akkompagneret til tonerne fra "Ulven Peter". Og det er formentlig det, der nu sætter sine spor på musiksiden iTunes.

Mange danskere køber musik via iTunes, og netop nu er Peter Belli-klassikeren på en 25.-plads over de mest solgte sange overhovedet.

- Det har vi også konstateret. Og det er vi jo glade for. Og mon ikke også Peter Belli er glad, siger TV3's pressechef, Søren Hedman.

Med 25.-pladsen overhaler Peter Belli succesfulde kunstnere som for eksempel Madonna og danske Kashmir, der ikke kan leve op til den gamle rockulvs salgstal.

I tv-serien "Paradise Hotel" dyster en gruppe unge mænd og kvinder om at få lov til at blive boende på et mexicansk luksushotel. For at blive boende skal man indgå i et par.

Deltagerne bruger alle kneb - også sex - for at stå godt i spillet, hvor de i sidste ende kan løbe med en gevinst på en halv million kroner.

Undervejs ryger deltagere ud og ind af hotellet. Det er op til deres evne at begå sig taktisk og socialt, om de kan blive. I gennemsnit følger over en kvart million danskere med i serien hver aften fra mandag til torsdag på TV3.

Peter Belli tjener på tv-sex

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce