Over 175.000 har allerede set Kvinden i Buret

120.522 biografbilletter blev i weekenden rakt ud af billetlugerne, da "Kvinden i Buret" i weekenden havde premiere.
Foto: Nordisk Film

Over 175.000 har allerede set Kvinden i Buret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Filmudgaven af bestselleren "Kvinden i Buret" er kommet flot fra start siden premieren torsdag.

120.522 biografbilletter.

Så mange billetter har filmen "Kvinden i Buret" solgt i sin åbningsweekend, hvilket man traditionelt vurderer en films biografpopularitet på. I nyere tid er det kun overgået af "Anja og Viktor" og "Klovn - The Movie".

Derudover har 54.792 set filmen som snigpremiere. Det betyder, at filmen allerede er set af over 175.000 danskere - det er rekord.

Jan Lehmann, der er direktør i Nordisk Films Biografdistribution, kalder det for et fantastisk resultat, selv om filmen ikke slår rekord for flest solgte billetter i en åbningsweekend.

- Når man har så tårnhøjt et snigpremieresalg som "Kvinden i Buret", vil det være mærkeligt, hvis ikke premiereweekenden til en vis grad lider lidt skade, fordi der er et stort overlap mellem de biografgængere, der køber snigpremierebilletter, og som ser film i åbningsweekenden.

- Men at filmen alligevel er buldret af sted med så stor hastighed - det er virkelig enestående, siger Jan Lehmann i en pressemeddelelse.

Både den Oscar-nominerede "Jagten" og "Klovn - The Movie" er begge produceret af Zentropa, der selvsagt er meget glade for at have produceret endnu en biografsucces.

- Vi følte, at vi nåede billethimlen med "Klovn - The Movie", hvor vi også havde en uge til at afholde snigpremiere på filmen. Men nu står vi med et endnu bedre og fuldstændig fantastisk resultat for "Kvinden i Buret".

Det udtaler instruktøren bag filmen, Mikkel Nørgaard, og producer Louise Vesth fra Zentropa.

Skal man tro Jan Lehmann, så er der mere succes i vente for filmen, der udspringer af Jussi Adler Olsens roman med samme titel.

- Vi har grund til at tro, at "Kvinden i Buret" nu er på vej mod et fantastisk flot resultat, og alt tyder på, at den kan nå mindst 600.000 billetter, siger han.

"Kvinden i Buret" fik biografpremiere i 126 biografer over hele landet.

Over 175.000 har allerede set Kvinden i Buret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce