Osbourne sparker mand af scenen


Osbourne sparker mand af scenen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sharon Osbourne gik til modangreb, da en mand stjal mikrofonen under uddelingen af People's Choice Award.

De eftertragtede People's Choice Awards er netop blevet uddelt til nogle af Hollywoods mest fremtrædende kendisser. Blandt vinderne var de fem værter fra tv-programmet "The Talk", heriblandt den tidligere reality-stjerne Sharon Osbourne, som modtog prisen for "Bedste tv-værtshold". Men en mand blandt publikum valgte at afbryde holdets takketale og stjæle mikrofonen - i stil med det stunt rapperen Kanye West tidligere har præsteret.

Den ubudne gæst på scenen begyndte ifølge E! News at tale om en rapper ved navn Kevin Gates. Men han havde altså valgt det forkerte tidspunkt at bryde ind på. Sharon Osbourne, som er gift med rocksangeren Ozzy Osbourne, var nemlig langt fra tilfreds og sparkede ham bag i flere gange for at få ham ned fra scenen.

- Det får du ikke lov til at lave her. Ikke her. Tilbage til din tale, min pige, sagde Sheryl Underwood til Sara Gilbert, som var i gang med at takke for prisen, da manden i rød læderjakke brød ind, skriver E! News.

- En eller anden unge, der vil stjæle spotlightet uden overhovedet at have fortjent det. Der havde han valgt den forkerte gruppe kvinder. Han troede det ville være let med os. Og derfor vil jeg sparke ham igen, hvis jeg ser ham igen, tilføjede Sharon Osbourne om episoden, da "The Talk" blev sendt torsdag.

Manden blev arresteret af sikkerhedsfolkene ved showet og anklaget for at afbryde et liveevent, bekræfter politiet i Los Angeles over for E! News. Efter planen skal han i retten 27. januar.

Osbourne sparker mand af scenen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce