Nørlund: Tilfreds trods Mentor-fiasko

Mentor
Foto: FLINDT MOGENS

Nørlund: Tilfreds trods Mentor-fiasko

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nikolaj Nørlund tabte fredag aften Mentor-finalen, men han mener, at han har tilføjet noget nyt til fredagsunderholdningen.

Det var lige ved og næsten for Nikolaj Nørlund, da han måtte vinke farvel til titlen som årets Mentor og en pladekontrakt til sin mentee, 20-årige Cecilie Trolle.

Men selvom Nørlund ikke stod som vinder fredag aften, så har han stadig fået en slået en vigtig pointe fast.

- Jeg ville gerne vise folk, at der er en anden måde at lave musik på, og det har jeg gjort. At gøre det i mainstream-tv er super fedt, siger Nikolaj Nørlund til Newspaq.

Nikolaj Nørlund har i programmet været mentor for sangerne Cecilie Trolle, Simon Glöde og Magnus Noach, og det har han lært meget af.

- Jeg har lært at se på folk, som de er. Jeg har haft tre forskellige mentees som havde brug for hvert sit, siger Nikolaj Nørlund og fortsætter:

- Det kan jeg bruge i mit arbejde som producer - og i mit liv som Nikolaj Nørlund, siger han.

Nikolaj Nørlund havde sangerinden Cecilie Trolle med sig i finalen, og deres samarbejde har været hyldet af Thomas Blachman uge efter uge. Dog er det endnu uvist, om Trolle og Nørlund skal arbejde sammen videre frem.

- Der er ikke truffet nogen beslutning, men jeg synes, hun er fantastisk, og hun skal have lov til at lave musik, siger han.

Newspaq

Nørlund: Tilfreds trods Mentor-fiasko

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce