Navne på P3-nominerede afsløret

Huxi Bach bliver vært, når P3 Guld-showet skydes i gang den 15. januar.
Foto: Agnete Schlichtkrull/DR

Navne på P3-nominerede afsløret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Navnene på de bands og solister, der kan løbe med penge og hæder ved årets P3 Guld er blevet offentliggjort.

Danmarks Radios P3 afslører i dag, hvem de nominerede er til årets P3 Guld-prisuddeling, der finder sted den 15. januar. Ved showet uddeles blandt andet P3 Prisen på 100.000 kroner, som dermed er Danmarks største rytmiske musikpris.

De navne, der kan håbe på at løbe med de mange penge er: I Got You On Tape, Julie Maria, Oh no Ono, Turboweekend og When Saints Go Machine.

P3 slår sig op på, at priserne ved showet, som er det niende i rækken, gives på baggrund af en musikfaglig vurdering. Der er altså ikke tale om leflen for salgstal eller lignende.

- Der er virkelig noget at glæde sig til. Rigtig mange nye og spændende danske navne er på vej frem, og vi er stolte af at kunne præsentere de bedste til P3 Guld, siger DR's musikchef Lars Trillingsgård.

Et af de nye navne, som kan løbe med hæder i prisshowet er "The Rumour Said Fire". Bandet er nomineret i kategorien P3 Talentet, og P3 lyttere vil formentlig kende hittet "The Balcony".

I løbet af den sidste uge har netop den sang, der er udgivet på EP'en "The Life And Death Of A Male Body" været den femte mest spillede på P3. Sangen var i efteråret også "ugens uundgåelige" på radiostationen, og i Berlingske Tidende blev EP'en kåret som intet mindre end årets bedste danske album.

Bandet skal optræde ved showet med hittet "The Balcony". Og den nyhed vakte før nytår begejstring blandt bandmedlemmerne.

- Det er fantastisk. Det er fedt at få den mulighed allerede. Det er vi da taknemmelige for, siger sanger og sanskriver Jesper Lidang til P3 Gulds hjemmeside.

Rumour Said Fire kommer til at konkurrere med Annika Aakjær, Gianna Factory, Ginger Ninja, Lars & The Hands Of Light og Specktors om talentprisen.

Der er ingen kontanter i vente for dem, der måtte vinde blandt talenterne. Kun æren - og så selvfølgelig det boost, det er for et nyt band, at få en fornem pris.

Ved showet, der sendes live på DR 2 den 15 januar klokken 21, uddeles også "Live" prisen og P3 Lytterhittet. Sidstnævnte er i modsætning til de øvrige priser baseret på P3 lytternes stemmer.

Navne på P3-nominerede afsløret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce