Megastjerne aflyser shows efter mandens død


Megastjerne aflyser shows efter mandens død

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den Grammy-vindende sangerinde Céline Dion har aflyst sine shows efter sin mands død.

Torsdag meddelte stortalentet Céline Dion på sin Twitter, at hendes mand efter længere tids kamp mod strubekræft var død i en alder af 73 år. Det har fået den canadiske megastjerne til at aflyse sine planlagte shows i Las Vegas i weekenden, skriver Billboard.

- Det er med tunge hjerter, at vi desværre må informere jer om, at Célines optrædener lørdag og søndag er blevet aflyst. Tidligere i dag annoncerede Céline, at hendes mand, René Angélil, er død efter en lang kamp mod kræft, lyder det i en officiel udtalelse på hjemmesiden for Céline Dions shows.

René Angélil fungerede som den verdenskendte stjernes manager, før de fandt sammen som par. Han fik konstateret strubekræft i 2000, og det fik den 47-årige "My Heart Will Go On"-sangerinde til at tage en pause fra musikken af to omgange, så hun i stedet kunne passe sin syge mand.

Parret blev gift i 1994 og nåede at fejre 21 års jubilæum i sidste måned. Sammen har de tre børn.

- Alle os hos AEG og Caesars Palace har Celine og hendes børn i vores tanker og bønner. Vi er også kede af, at der er fans, der har rejst forgæves for at se Celine i weekenden, står der i den officielle udmelding fra koncertstedet.

Céline Dion er kendt for at have en af sin tids absolut største stemmer, og den er blevet belønnet med fem Grammy-priser. Den 47-årige sangerinde vandt tilbage i 1988 den internationale Eurovision Song Contest, da hun stillede op for Schweiz.

Hendes navn og stemme kan heller ikke skilles fra det Oscar-vindende filmhit "Titanic", hvor hendes tolkning af titelsangen "My Heart Will Go On" indkasserede en Oscar.

Megastjerne aflyser shows efter mandens død

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce