Matrix-stjerne slipper for utrolig retssag

Den 45-årige stjerne fra Matrix, Keanu Reeves, slipper for at få en retssag på halsen, efter at en domstol i Ontario afviste en canadisk kvindes anklager om Reeves faderskab til hendes barn og en dertil hørende million-dispensation.
Foto: AP/POLFOTO

Matrix-stjerne slipper for utrolig retssag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En opsigtvækkende faderskabssag mod actionstjernen Keanu Reeves er blevet afvist, da retten vurderede, at kvindens beskyldninger var for "utrolige".

Den canadisk-amerikanske Hollywood-stjerne Keanu Reeves er kommet helskindet igennem utallige strabadser i de actionfilm, han har medvirket i siden midten af 1980'erne.

En dommer i den canadiske by Ontario har netop afgjort, at den 45-årige skuespiller også slipper for en opsigtvækkende faderskabssag, som en kvinde havde anlagt mod Reeves i håbet om økonomisk dispensation.

Dommer Fred Graham afviste ifølge britiske Daily Mirror anklagerne fra den canadiske kvinde Karen Sala som værende "ultrolige" og slog fast, at en retssag ville være "spild af begrænsede retslige ressourcer", eftersom dna-prøver havde vist, at Reeves ikke var far til hendes barn.

Kvinden påstod imidlertid, at hun under og efter sit forliste ægteskab havde haft et seksuelt forhold mod Matrix-stjernen, og at hun endda skulle have levet sammen med ham.

Keanu Reeves har hele tiden afvist overhovedet at kende Karen Sala, hvis ambition var at hive et betragteligt millionbeløb ud af skuespilleren.

- Det er et faktum, at han er den biologiske far, sagde Karen Sala, der krævede, hvad der svarer til mere end 15 millioner danske kroner i månedligt ægtefællebidrag med tilbagevirkende kraft fra november 2006.

Derudover krævede hun, hvad der svarer til en lille million danske kroner i månedligt børnebidrag helt tilbage fra juni 1988 og forsøgte forgæves at argumentere for, at dna-beviserne var blevet ødelagt - blandt andet gennem hypnose fra Keanu Reeves selv.

Matrix-stjerne slipper for utrolig retssag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce