Kunstnere sælger ud for en god sag

Dette billede fra Poul Pava er blandt de 60 værker, der nu bliver sat til salg for at skaffe penge til kampen mod brystkræft
Foto: Bruun Rasmussen Auktioner

Kunstnere sælger ud for en god sag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Per Kirkeby, Leif Sylvester, Tal R og Poul Pava er nogle af kunstnerne bag de mere end 60 kunstværker, der sælges for at skaffe penge til brystkræftforskning.

En række af Danmarks mest kendte billedkunstnere går nu sammen for at skaffe penge til kampen mod brystkræft.

De har tilsammen doneret i alt 60 værker, der fra tirsdag sælges gennem Bruun Rasmussens auktioner. Overskuddet går ubeskåret til brystkræftkampagnen Breast Friends.- At støtte sagen er at hjælpe dem, der har brystkræft inde på livet her og nu, men også en opsparing for fremtidens generation, for eksempel min egen datter hvis hun en dag skulle blive ramt, udtaler kunstneren Poul Pava, der har doneret et stort originalmaleri "Big Milk" til auktionen.Blandt de øvrige kunstnere, der også har valgt at donere kunstværker til fordel for brystkræftforskning, er den internationalt anerkendte danske kunstner Tal R, der netop har færdiggjort et værk til kronprinseparrets nyrenoverede bolig på Amalienborg. Også Per Kirkeby, Leif Sylvester og Gabriella Moore er blandt signaturerne på den velgørende auktion.

- Vi er overvældede over, hvor mange kunstnere og gallerier, der har støttet op om denne auktion, og er stolte af at kunne tilbyde et så flot udvalg af kunstværker, siger Morten Wiberg, kommunikationschef i medicinalvirksomheden Roche a/s, der er initiativtager til Breast Friends, i en skriftlig udtalelse.Velgørenhedsauktionen spænder over forskellige kunstarter og i forskellige prisklasser: 27 malerier, 29 litografier samt 12 andre kunstarter lige fra serigrafier, akvareller til træsnit og skulpturer sættes til salg og er vurderet i prisrammen fra 1800 kr. til 60.000 kr.

Kunstnere sælger ud for en god sag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce