Kronprinsens eks bliver tv-vært


Kronprinsens eks bliver tv-vært

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sangerinden Maria Montell afløser Thomas Mygind som vært på Kanal 5's underholdningsprogram "Wipeout".

Kronprins Frederiks ekskæreste, sangerinden Maria Montell, bliver ny vært på tv-programmet "Wipeout" på Kanal 5. I øjeblikket er hun i Argentina, hvor hun er i gang med optagelserne.

Maria Montell afløser Thomas Mygind, der har travlt med at lave kriminalmagasinet "Krimi5". Programmets kommentatorer bliver Uffe Holm og Martin Veltz, der lægger stemmer til, når kendte og ukendte danskere giver sig i lag med forhindringsbanen i Buenos Aires.

- "Wipeout" er min debut som tv-vært, og jeg glæder mig til at kaste mig ud i en ny rolle. Jeg har set en del af programmerne fra sidste sæson og synes, at det er et rigtig sjovt program. Jeg kan især godt lide, at deltagerne ikke tager sig selv så alvorligt, men frygtløst kaster sig ud i et vanvittigt eventyr, siger Maria Montell om sin nye værtsrolle.

Maria Montell har gennem en årrække optrådt på den musikalske scene. Hun slog for alvor igennem i 90'erne, hvor hun blandt andet blev et kæmpe internationalt hit i store dele af Europa og Asien med sangen "So the Story goes (di da di)".

Men hun blev for alvor landskendt, da hun i slutningen af 90'erne dannede par med selveste Kronprins Frederik i en periode på omkring to år.

Siden har Maria Montell været involveret i et hav af musikalske indslag og udgivet talrige album - senest sangen "Bang Bang Boogie" til den danske film "Ved verdens ende", som hun netop er blevet nomineret til en Robert for.

Maria Montell har desuden skrevet to børnebøger. Hun er 40 år, mor til Villum og Smilla og gift med filminstruktør Tomas Villum Jensen.

Kronprinsens eks bliver tv-vært

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce