Kendis-kvinder: Dyrker det nøgne look

Christiane Schaumburg Müller
Foto: DR Presse/ Bjarne Bergius Hermansen

Kendis-kvinder: Dyrker det nøgne look

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

På Instagram har kendte danske kvinder startet en trend, der skal vise, at de også kæmper med skønhedsfejl.

Vi er vant til at se dem på den røde løber, hvor flere timer i hænderne på kyndige makeup-artister får deres hud til at stråle. Men i virkeligheden kæmper de danske kendis-kvinder også med sorte rande under øjnene, pigmentforandringer og bumser.

Men i et forsøg på at vise især unge kvinder, at de som forbilleder ikke kun ser ud, som vi ser dem i magasinerne, har kendte som sangerinden Saseline, skuespillerinden Szhirley, sangerinden Pernille Rosendahl og tv-værten Christiane Schaumburg-Müller O'Connor uploadet billeder af dem selv på Instagram under tagget #mitsandejegudenfilter.

Her kan man se dem uden makeup og uden de populære filtre på billeddelingssiden.

- Min veninde Saseline og jeg taler ofte om, hvor vigtigt det er for specielt unge piger derude at vide, at alle dem, de kigger på i blade og tv, er lige så meget almindelige mennesker som tilskuerne selv.

- Alle kan ligne superstjerner med den rigtige sminke og styling, skriver Szhirley på sin Instagram-profil, hvor hun også beretter, at hun både døjer med sorte rande under øjnene og en hud, der ikke er ensartet i ansigtet.

Hun opfordrer alle - kendte eller ej, til at vise, hvordan de ser ud uden makeup.

Og det har sat en trend i gang.

Flere hundrede piger og kvinder - og et par enkelte mænd - har delt billeder af sig selv, hvor de viser, hvordan de ser ud uden krigsmaling.

Newspaq

Kendis-kvinder: Dyrker det nøgne look

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce