Julemanden drukner i sutter

Julemanden i Tivoli tager sig af at skaffe børnenes sutter af vejen, når de er blevet hængt på suttetræet.
Foto: Torben Plank/Tivoli

Julemanden drukner i sutter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mens mange voksne bruger nytåret som anledning til rygestop, så bruger småbørn årsskiftet som anledning til at droppe sutten.

Når nu julemanden alligevel er i byen for at læsse julegaver af, så kan man lige så godt få ham til at tage børnenes aflagte sutter med hjem til Grønland.

Det er idéen bag Tivolis kampagne, hvor forældre og børn i december måned har haft mulighed for at aflevere sutten til julemanden i den københavnske forlystelsespark.

Ifølge Tivoli er kampagnen så stor en succes, at man nu vil forsøge at blive optaget i Børnenes Rekordbog. Antallet af afleverede sutter er dog endnu ikke talt op.

Suttehøsten vil først blive gjort endelig op den 30. december, som er sidste dag, hvor det bliver muligt at hænge en sut på julemandens suttetræ i Tivoli.

Indtil videre har flere hundrede børn og forældre allerede benyttet sig af muligheden for at aflevere sutten til Tivolis julemand, oplyser forlystelsesparkens pressechef Torben Plank.

Når børnene vælger at sige farvel til sutten i Tivoli og hænger den på suttetræet, kvitterer den rare julemand med en pose slik og en snak.

Ifølge Tivoli har flere af børnene fortalt julemanden, at de ikke er de eneste i familien, som skal lide afsavn i det kommende år. For mens ungerne lover at kvitte sutten, så har flere af forældrene lovet at kvitte smøgerne.

Julemanden drukner i sutter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce