Johnny Reimar synger for Thai-børn

Johnny Reimar giver velgørenhedskoncert i Thailand for at støtte børnehjemsbørn.
Foto: Thomas Lekfeldt/POLFOTO

Johnny Reimar synger for Thai-børn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Overskuddet går til et børnehjem i byen Pattaya, når Johnny Reimer næste uge giver koncert på dansk restaurant i Thailand.

Hvis du tilfældigvis er i Thailand i løbet af den næste uge, så kan du få en god indsprøjtning af ægte danskhed på Stable Lodge i Bangkok.

Her giver ingen ringere end dansktopikonet Johnny Reimar nemlig koncert onsdag den 13 januar klokken 19, lokal tid, skriver hjemmesiden Scandasia.com.

Stable Lodge, hvor arrangementet skal foregå, er en dansk restaurant i Bangkok, hvor Johnny Reimar før har optrådt med stor succes. For selv om der er langt fra Bangkok til Karise, så hører folk gerne sangen om lille fregnede Louise.

Der er tale om et velgørenhedsarrangement sponsoreret af Jyske Bank. Og som altid, når Johnny Reimar giver koncert i Thailand, så går overskuddet til et børnehjem i byen Pattaya.

Sidste år kunne Johnny Reimar fejre 50 års jubilæum som scenekunstner. I den forbindelse udgav han et jubilæumsalbum og overskuddet gik også dengang til velgørenhed blandt thailandske børn.

- Det er et fantastisk projekt, som hjælper forældreløse børn, og det får virkelig mit hjerte til at banke, sagde Johnny Reimar dengang til Ekstra Bladet.

Jubilæumsoverskuddet gik til at støtte en børneby i området.

- Jeg får det godt af at hjælpe andre mennesker, og jeg sover bedre om natten, sagde Johnny Reimar.

Johnny Reimar synger for Thai-børn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce