Joan Ørting har de dyreste bryster

På en auktion, hvor man kunne byde på en middag med en kendt kvinde, fik sexolog Joan Ørting tiltrukket flest penge til forskning i brystkræft ud af de i alt 10 kendte danske kvinder, der stillede op.
Foto: POLFOTO/ ANTHON UNGER

Joan Ørting har de dyreste bryster

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I kampen for sundere bryster har 10 kendte danske kvinder tilbudt deres selskab over en gourmetmiddag. Sexologen Joan Ørting er den dyreste middagspartner

5650 gode danske kroner. Så meget har en tilfældig dansker valgt at betale for en middag med sexologen Joan Ørting. Sexologen overgår ni andre kendte danske kvinder, som ved at sælge deres selskab til en middag på auktion vil rejse penge til forskning i brystkræft.

Den næstdyreste middag blev solgt af Anette Heick. Pris 5150 kroner. Lige i hælene på hende kommer "Vild med dans"-stjernen Lisa Lents. En middag med hende koster 5000 kroner.

I mellemlaget ligger politikere som Margrethe Vestager og Karen Ellemann sammen med den storsnakkende Lotte Heise.

Den billigste middag er solgt for 2520 kroner af journalist og klummeskribent Maise Njor, men til trods for prisforskellene vil alle middagene løbe af stablen onsdag aften på Hotel Phoenix i København.

Siden slutningen af marts har det været muligt at byde ind på en middag med en kendt kvinde på auktionshjemmesiden QXL, og alle pengene går ubeskåret til foreningen Breast Friends, som støtter forskning i brystkræft.

De ukendte købere kan forvente sig en tur op ad den røde løber med deres middagsselskab, inden de sætter sig til bords til en 3-retters gourmet-middag.

Joan Ørting har de dyreste bryster

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce