Hollywoods Wedding Crasher gifter sig

Den 39-årige Vince Vaughn iført blomsterkrans under promoveringen af sin seneste film Couples Retreat i London. Hollywood-stjernens talsmand afslører nu, at Vaughn lørdag blev gift med sin kæreste gennem to år, canadiske Kyla Weber. Om Vaughn ligesom i filmen har taget sin udkårne med til en sydhavsø, vides ikke.
Foto: AP/POLFOTO

Hollywoods Wedding Crasher gifter sig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den 39-årige skuespiller Vince Vaughn, der har medvirket i film som "Wedding Crashers" og "Swingers", er i al hemmelighed blevet gift med sin kæreste.

I filmen "Wedding Crashers" fra 2005 spiller Vince Vaughn den ene halvdel af en duo, der på udspekuleret vis sniger sig med til bryllupper for at score godtroende kvinder. Nu er kirkeklokken imidlertid faldet i slag for den 39-årige skuespiller, der lørdag giftede sig med sin kæreste, den otte år yngre canadiske ejendomsmægler Kyla Weber - en kvinde der i øvrigt deler både hjemland og erhverv med Vaughns mor. Hverken Kyla Weber eller Vince Vaughn har været gift før.

Ifølge Hollywood-stjernens talsmand, Alan Nierob, foregik vielsen uden for Chicago i selskab med familierne og de nærmeste venner. I det hele taget er det ikke mange glimt, offentligheden har fået af parret, der har været sammen i to år. Det var under anderledes intens mediebevågenhed, at Vaughn datede "Venner"-skuespillerinden Jennifer Aniston, efter at de to havde medvirket i filmen "Break Up" tilbage i 2006.

Det er ikke kun blandt kvinderne, at Vince Vaughn er eftertragtet. Ifølge det økonomiske magasin Forbes var han for et par år siden den Hollywood-skuespiller, som filmproducenterne fik mest ud af for deres investerede penge. For hver dollar, Vaughn fik for at gøre sit job, tjente filmen knap 15 dollar, eller hvad der svarer til lige under 75 kroner, ind igen.

Hollywoods Wedding Crasher gifter sig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce