Hollywood-par stråler: Vi er forlovet


Hollywood-par stråler: Vi er forlovet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Actionhelten Jason Statham og supermodellen Rosie Huntington-Whitely skal giftes efter næsten seks års forhold.

2016 begynder med et brag for Jason Statham og Rosie Huntington-Whiteley.

Den 48-årige actionbøf og den 28-årige supermodel skal nemlig giftes, bekræfter Stathams repræsentant over for magasinet People.

Til søndagens Golden Globe-uddeling strålede Huntington-Whiteley om kap med sin kæmpe diamantring, mens Statham ledsagede sin kommende hustru under armen.

Parret har dannet par i næsten seks år, og ifølge Huntington-Whiteley er kemien mellem de to fuldstændig ekstatisk.

- Vi er bedste venner, og han får mig til at grine hver eneste dag. Jeg føler ikke, at jeg nogensinde har haft en rigtig kæreste, før jeg mødte ham, sagde hun i april sidste år i et interview med magasinet Self.

Parret plejer ellers at være notorisk private om deres forhold, men modellen afslørede alligevel en flig af deres fremtidsplaner.

- Jeg tænker helt klart på at få en familie en dag, og om vi skal bosætte os i USA eller England, lød det kortfattet fra hende i 2015 til The Edit.

Den langbenede skønhed har spankuleret op og ned ad alverdens catwalks som laber lingerimodel for det eksklusive undertøjsbrand Victoria's Secret, ind til Hollywood fik øjnene op for hendes filmiske talent.

Statham derimod har gjort en lang karriere som hårdtslående actionbøf i adskillige Blockbuster-brag fra "The Fast and The Furious" til "The Expendables"-filmene.

Inden Statham fandt sammen med Huntington-Whiteley dannede han par med en anden model - nemlig den barmfagre brystbombe Kelly Brook.

Hollywood-par stråler: Vi er forlovet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce