Haugaard flytter ind på fynsk herregård

Jacob Haugaard og hans kone har solgt huset i Silkeborg og lejet en bolig på Vestfyn.
Foto: Nils Mogensen Svalebøg

Haugaard flytter ind på fynsk herregård

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Entertaineren Jacob Haugaard og hans kone er blevet fynboer. De har solgt huset i Silkeborg og er flyttet til Vestfyn.

Vestfyn: Stemmen er formentlig stadig ærke-århusiansk, men adressen er nu ærke-fynsk. Det fortæller det tidligere folketingsmedlem, komikeren Jacob Haugaard, til Ekstra Bladet.

- Nu skal der ske noget. Det er den almindelige rastløshed, der har meldt sig, siger Haugaard, efter at han og konen, Ilse Wilmot, har solgt deres villa i Silkeborg og er flyttet ind i en lejet bolig på Vestfyn.

Huset i Silkeborg har ifølge Ekstra Bladet indbragt komikeren og hans kone cirka 1,3 millioner kroner. Hvor på Vestfyn parrets nye bolig ligger, vil Jacob Haugaard dog ikke afsløre.

Ifølge Fyens.dk's oplysninger drejer det sig dog om herregården Wedellsborg ved Husby mellem Assens og Middelfart, hvor parret har lejet en bolig.

Succes som bordelejer

Trods flytningen til Fyn er Jacob Haugaard fortsat i rollen som værtshus- og bordelejer i musicalen "Miss Saigon", der har spillet på Musikteatret i Holstebro og nu spiller i Musikhuset i Esbjerg. Haugaards rolle som bordel- og værtshusejeren Engineer er hans første i en musical.

- Jeg ser ham som en plattenslager og en kedelig karl, der er i klemme, men han er også en sjov type. Det er en figur med mange smil i, og så er det en rolle med enormt megen skønsang med kærlighed, bekymring og forløsning, har Jacob Haugaard fortalt til Århus Stiftstidende.

Og tilsyneladende er musical en genre, som den nye fynbo mestrer. I hvert fald har der været udsolgt til alle forestillingerne i Musikhuset Esbjerg.

Haugaard flytter ind på fynsk herregård

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce