Grant vakler mellem kvinder og debutbog

Kongen af de romantiske komedier, Hugh Grant, afslører, at han altid har ønsket en karriere som forfatter. Selvom han er godt i gang med sin debutroman, får ikke mindst de smukke kvinder ham dog til at prioritere skuespilleriet.
Foto: AP/POLFOTO

Grant vakler mellem kvinder og debutbog

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skuespilleren Hugh Grant pønser på at springe ud som forfatter, men indrømmer at smukke skuespillerinder frister ham til at fortsætte filmkarrieren.

Efter mere end 20 år i den pulserende filmbranche overvejer den engelske skuespiller Hugh Grant at vende Hollywood ryggen og leve et mere stilfærdigt liv som forfatter. Det afslører han i et interview med den tyske avis Bild am Sonntag.

- Jeg har altid lovet mig selv: "Når du har lavet nogle gode film og tjent nogle penge, skal du endelig skrive din roman", siger 49-årige Grant, der dog erkender, at han godt nok har skrevet halvdelen af bogen, men ikke har fået meget fra hånden det seneste år.

Forfatterspiren Hugh Grant er netop vendt tilbage til det store lærred efter to års pause på grund af en række panikanfald. I filmen "Did You Hear About The Morgans?", som fik premiere i USA tidligere på måneden, spiller han sammen med "Sex and the City"-divaen Sarah Jessica Parker. Og netop de charmerende skuespillerinder er en af årsagerne til, at første kapitel af forfatterkarrieren endnu ikke er begyndt.

- Burde jeg ikke i stedet lave en film, tjene penge og arbejde sammen med smukke kvinder?, funderer Hugh Grant, der fik sit gennembrud som skuespiller i den romantiske komedie "Fire bryllupper og en begravelse" fra 1994.

Siden dengang har det været op og ned med romantikken i skuespillerens liv. I 1995 blev Grant anholdt i Hollywood i tvivlsomt selskab med en prostitueret, og fem år senere blev han skilt fra sin kone, den engelske skuespillerinde Elizabeth Hurley. Senest har han været kæreste med designeren og modellen Jemima Khan - et forhold der sluttede i 2007.

Grant vakler mellem kvinder og debutbog

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce