Grand Prix-millionær forladt af kæresten

Stig Ulrichsen (tv.) er manden bag grand prix-vinderne Chanee og Nevergreen.
Foto: pressefoto

Grand Prix-millionær forladt af kæresten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Arbejdet med at få succes ved Dansk Melodi Grand Prix kostede på hjemmefronten. Millionæren bag vinderduoen måtte vinke farvel til kæresten.

Han er manden bag grand prix-vinderne Chanee og N'evergreen, og professionelt går alt som smurt. Men i privatlivet er der knas i kærligheden.

Mangemillionæren og forretningsmanden Stig Ulrichsen, der er i begyndelsen af 40'erne, er nemlig blevet forladt af sin 16 år yngre svenske kæreste, Cecilia Andersson.

- Jeg har haft meget succes i min karriere, men endnu ikke været heldig at finde den samme succes i mit privatliv, desværre, siger Stig Ulrichsen.

Cecilia Andersson forlod Stig Ulrichsen kort før det danske melodi grand prix i begyndelsen af februar. Han brugte for meget tid på arbejdet, mente hun.

Den megen arbejdstid gav imidlertid pote for Stig Ulrichsen. Hans duo, Chanee og N'evergreen, vandt grand prix'et, og der var også en lille kontant gevinst til ham selv.

Ulrichsen havde nemlig spillet på sine sangeres succes hos bookmakerne, og det indbragte ham den klækkelige sum af 60.000 kroner.

Stig Ulrihcsen har skabt sin formue gennem investering i ejendomme. Han er desuden chef i bureauet CB og Ole B. Booking, der samarbejder med en række store danske musiknavne.

For knap to år siden fortalte Stig Ulrichsen til TV 2 Østjylland, at hans formue lå i omegnen af 100 millioner kroner.

Grand Prix-millionær forladt af kæresten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce