Filmstjerne om at være mor: En forbandelse

Sienna Miller sammenligner sit liv som en yin og yang-tilstand.
Foto: free/colourpress.com

Filmstjerne om at være mor: En forbandelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det har tæret på kræfterne at blive mor for skuespillerinden Sienna Miller, som har konstant dårlig samvittighed.

Familielivet ligner langt fra et glansbillede for Sienna Miller.

Da skuespillerinden indtog sit livs rolle som mor til den nu treårige pige Marlowe, krakelerede det for Miller, fortæller hun åbenhjertigt i den kommende, britiske udgave af modemagasinet Vogue.

- Selvfølgelig er det den mest fantastiske oplevelse at få et barn, men ens liv bliver også slynget ind i et kaos, og jeg er fuldstændig udmattet, siger den 33-årige britisk-amerikanske skuespillerinde, der er kendt fra de Oscar-nominerede film "The Foxcatcher" og "American Sniper".

- Jeg kunne bogstavelig talt falde i søvn lige nu. Jeg vil gerne have mere styr på tingene og mestre det hele, men det er alligevel en følelse, jeg aldrig nogensinde kommer til at få, erkender den Golden Globe-nominerede filmstjerne, der fik Marlowe med skuespilleren Tom Sturridge i 2012, og uddyber:

- Det er moderskabets forbandelse - vi udkører os selv, og jeg prøver at finde ud af, hvor den konstante skyldfølelse kommer fra. Det er mærkeligt at straffe sig selv på den måde, og det er ikke sundt, siger skuespillerinden, der kæmper med at balancere filmkarriere og familieliv.

- Den seneste tid har været overvældende. Når det går forrygende på en front, går det dårligt med noget andet. Det har både været et skod-år og det mest fantastiske. Det er altid som yin og yang.

Tidligere har skuespillerinden været forlovet med sin "Alfie"-medspiller Jude Law, som måtte ned på sine grædende knæ og udsende en offentlig undskyldning til Miller, efter han havde boltret sig med sine børns barnepige.

Fra 10. december kan Sienna Miller ses i de danske biografer i kokke-dramaet "Burnt", hvor også Bradley Cooper, Uma Thurman og "En kongelig affære"-skuespillerinden Alicia Vikander er på rollelisten.

Filmstjerne om at være mor: En forbandelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce