Elton John snydt af falsk Putin

Sir Elton John har siden 1993 dannet par med filminstruktøren David Furnish, og sammen har de to sønner.
Foto: Polfoto/Efrem Lukatsky

Elton John snydt af falsk Putin

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Elton John nåede lige at juble over en invitation fra Ruslands præsident, Vladimir Putin, før han opdagede, at han var blevet snydt.

Vladimir Putin er ikke kendt for sin åbenhed overfor homoseksualitet, men det troede Elton John, at han kunne ændre på. I tirsdags skrev musikeren på sin Instagram-konto, at Putin havde ringet til ham og inviteret ham til en personlig samtale om homoseksuelles rettigheder i Rusland:

- Tak til Vladimir Putin for at tage sig tid til at tale i telefon med mig i dag. Jeg ser frem til at have en diskussion under fire øjne om LGBT-personers (lesbiske, bøsser, biseksuelle, transpersoner, red.) rettigheder i Rusland.

Det var dog for godt til at være sandt, og få timer efter Elton Johns opdatering sagde Putins pressesekretær ifølge ABC News, at samtalen aldrig havde fundet sted.

Nu er der dog blevet kastet lys over de mystiske begivenheder, efter at to russiske komikere har fortalt ABC News, at det var dem, der ringede til Elton John og gav sig ud for at være Putin. Samtalen var en såkaldt practical joke, som skulle vises i deres satiriske talkshow på russisk tv.

I samtalen er det tydeligt, at Elton John er meget begejstret for at tale med en af verdens mest magtfulde politikere:

- Det er fantastisk. Jeg er musiker, aktivist og humanist, siger Elton John i samtalen.

- Jeg er ikke politiker, men jeg ville elske at diskutere det ansigt til ansigt, for jeg tror, at vi kan løse mange problemer sammen, tilføjer han.

Sir Elton John er kendt for at kæmpe for homoseksuelles rettigheder, og han har tidligere været ude med riven efter Putin, men han vil ikke gå glip af chancen for at debattere det med præsidenten selv:

- Jeg har ærligt talt ikke lyst til at tale med dig over telefonen. Hvis vi kan finde en passende dato, hvor vi kan have en god diskussion, ville det være et mirakel. Det ville være en drøm, der gik i opfyldelse.

Elton John, der blandt andet har skrevet soundtracket til "Løvernes Konge", nåede endda at blive inviteret til en Gay Pride-parade i Moskva, hvilken han tøvende tog imod:

- Hvis du vil have, at jeg kommer til en Gay Pride-parade i Moskva, så kommer jeg.

Elton John snydt af falsk Putin

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce