Elton John: Homofobi er aldrig sjovt

Elton John er stadigvæk klar til at debattere homoseksuelles rettigheder med Putin, hvis chancen byder sig.
Foto: Polfoto/Greg Allen

Elton John: Homofobi er aldrig sjovt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Han blev snydt af russiske komikere, der udgav sig for at være Putin, men Elton John slår nu fast, at homofobi er et alvorligt emne.

Elton John, der er dybt involveret i kampen for homoseksuelles rettigheder, nåede lige at juble over en personlig invitation fra Ruslands præsident, Vladimir Putin. Men så opdagede Elton John, at han bare var blevet godt og grundigt snydt af to russiske komikere.

Den kendte musiker skrev i tirsdags på Instagram, at Putin havde ringet til ham for at aftale et møde om homoseksuelles forhold i Rusland:

- Tak til Vladimir Putin for at tage sig tid til at tale i telefon med mig i dag. Jeg ser frem til at drøfte LGBT-personers (lesbiske, bøsser, biseksuelle, transpersoner, red.) rettigheder i Rusland med ham, skrev legenden.

Problemet var bare, at det slet ikke var Putin, som Elton John havde haft i røret, men i stedet to russiske satirikere, der optog samtalen til deres tv-show.

Sangeren virker dog ikke specielt sur over at være blevet udstillet i et satireshow, selvom han slår fast, at homofobi ikke er noget at spøge med:

- "Pranks" er sjove, men homofobi er aldrig sjovt, skriver han i et opslag på Instagram sammen med et billede af en forslået ung mand.

Værre er det dog ikke, end at Elton John stadigvæk er klar til at flyve østpå, hvis Putin skulle føle sig inspireret til at debattere med den flamboyante sangskriver, der selv er gift og har to børn med filminstruktøren David Furnish:

- Jeg elsker Rusland, og mit tilbud om at tale med præsident Putin om LGBT-rettigheder står stadigvæk ved sin magt. Jeg vil altid kæmpe for dem, der bliver fornedret og diskrimineret.

Elton John håber derfor på, at der i sidste ende kan komme noget godt ud af episoden, og at flere mennesker måske har fået øjnene op for diskriminationen mod homoseksuelle i Rusland:

- Hvis denne uheldige begivenhed har været med til at skabe opmærksomhed omkring et så vigtigt emne, så er jeg glad for at være blevet taget ved næsen, skriver han til sidst i sit opslag på Instagram.

Elton John: Homofobi er aldrig sjovt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce