Dræberdiarré giver gevinst i nytårstalen


Dræberdiarré giver gevinst i nytårstalen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

For femte år i træk kan man satse på, hvad dronning Margrethe siger i nytårstalen. Ord som dræberdiarré, tennisdarling og Oprah giver pengene flest gange igen.

Kan du gætte, hvad dronning Margrethe siger i nytårstalen i år? For så er der penge at tjene. For femte år i træk kan man spille på hvilke ord, der kommer over dronningens læber og ud af tv-skærmene den 31. december.

Ord som ytringsfrihed, børnebørn og tryghed er sat til forudsigeligt lave odds, mens ord som dræberdiarré, tennisdarling og Oprah giver pengene flest gange igen, med odds på henholdsvis 100, 500 og 250.

Med odds 100 har Sidney Lee således slået mediedronningen Oprah Winfrey i sandsynlighedsberegningen for, hvem der optræder i den gamle traver nytårsaften.

Den geografiske nærhed redder dog ikke popgruppen Asian Sensation i bookmakerens vurdering. De har kun halvt så stor en chance for at blive nævnt som Britney Spears.

Det er bookmakeren NordicBet, der har sat odds på over 400 ord fordelt på 15 forskellige emner.

- Ordene udvælges efter, hvad der er snakket meget om i Danmark i 2009, som for eksempel klimatopmøde, svineinfluenza og Michael Jackson, siger Rune Brandt, marketingchef hos NordicBet.

Nytårstalen er bookmakerens mest populære spil, der ikke handler om sport. Men hvis dronningen alligevel bevæger sig ind i sportens verden, giver det pengene 100 gange igen, hvis hun nævner Caroline Wozniacki - og det gør tennispigen til et bedre sats end diverse fodboldklubber.

Dræberdiarré giver gevinst i nytårstalen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce