Død lesbisk milliardarving var i pengenød

Casey Johnson var tilsyneladende i gæld ved sin død, selv om hun er arving til et milliardimperium.
Foto: Zuma Press/polfoto

Død lesbisk milliardarving var i pengenød

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

På trods af et privilegeret liv som ung milliardarving blandt Hollywoods kendisser var afdøde Casey Johnson i økonomiske problemer i tiden op til sin død.

30-årige Casey Johnson, der mandag blev fundet død i sit hjem i Los Angeles, magtede i det sidste halve år af sit liv ikke at betale sine regninger til tiden. Hjemmesiden TMZ.com er i besiddelse af dokumenter, der blandt andet afslører, at den unge milliardarving til medicinalgiganten Johnson & Johnsons formue i sidste måned fik frataget sin Porsche Cayenne Turbo S. Det skete, efter at hun ikke havde betalt sin leje hen over sommeren.

Derudover blev Casey Johnson sagsøgt af et barnepigebureau, der mente, at hun skyldte penge. Dommen faldt i december og pålagde den plagede Hollywood-kendis at betale, hvad der svarer til over 100.000 kroner.

2009 var i det hele taget lidt af en rutsjebanetur for Casey Johnson, der i efteråret blev anholdt og sigtet for tyveri af smykker, sko og undertøj, som hun tog fra en tidligere veninde. Kort efter fandt hun igen vej til overskrifterne, da hun og MTV-stjernen Tila Tequila erklærede, at de havde forlovet sig.

Politiet i Los Angeles' indledende efterforskning tyder ikke på, at Casey Johnson var offer for en forbrydelse, og myndighederne kan endnu ikke sige, om hendes død skyldes den sukkersyge, hun led af. Dødsårsagen ventes endeligt fastslået inden for seks uger.

Ungdomsveninden Paris Hilton skrev tirsdag på sin Twitter-profil, at hun "føler det som om, hun har mistet en søster", og at hendes "hjerte er knust".

Død lesbisk milliardarving var i pengenød

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce