DiCaprio-film stormer ind på førsteplads

Leonardo DiCaprio og instruktør Martin Scorsese har efterhånden lavet en del film sammen. Og den nyeste tegner til at blive en succes
Foto: AP

DiCaprio-film stormer ind på førsteplads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Filmen "Shutter Island" med DiCaprio som betjent i mystisk forsvindingsdrama slog konkurrenterne af banen ved premieren i USA.

Filmen "Shutter Island" tegner til at blive en ren kassesucces for skuespiller Leonardo Di Caprio og instruktøren Martin Scorsese.

Makkerparret, der tidligere har lavet tre film sammen, havde premiere med "Shutter Island" i weekenden i USA og Canada, og ifølge de seneste opgørelser omsatte filmen for 40,2 millioner dollar (221 millioner kroner), og dermed er filmen nu den bedst sælgende.

Filmen bygger på en roman af Dennis Lehane og er en thriller, hvor DiCaprio spiller en amerikansk betjent, der efterforsker en forsvindingssag på et afsides liggende sindssygehospital i 1950'erne.

DiCaprio og Scorsese har tidligere lavet "The Departed," "Gangs of New York" og "The Aviator" sammen, men denne weekends premiereomsætning er alligevel den største nogensinde for de to herrer.

"Shutter Island" slog blandt andet den stjernebesatte "Valentine's Day", der "kun" omsatte for 17,2 millioner dollar, og 3D-storfilmen "Avatar" i kampen om publikums gunst.

- De to har en rigtig god kemi, og det kan ses på filmlærredet, siger vicedirektør i filmselskabet Paramount, Rob Moore, til nyhedsbureauet AP.

Filmen skulle oprindeligt have haft premiere allerede i oktober, men kort tid før lanceringen blev premieren udskudt til februar i stedet i håb om, at filmen kunne få større opmærksomhed og dermed indtjening.

DiCaprio-film stormer ind på førsteplads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce