Danseklar skuespillerinde spurgte far om råd

Ena Spottag danser med Thomas Evers Poulsen i den tolvte sæson af Vild med dans.
Foto: Polfoto/MOGENS FLINDT

Danseklar skuespillerinde spurgte far om råd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skuespillerinden Ena Spottag glæder sig til at stå på Vild med dans-gulvet. Hun spurgte sine forældre til råd, inden hun sagde ja tak.

Skuespillerinden Ena Spottag har spillet sig ind i mange danskeres hjerter som køkkenpigen Martha i den populære tv-serie "Badehotellet".

Fredag den 11. september står hun klar på dansegulvet i den nye sæson af Vild med dans sammen med den erfarne partner Thomas Evers Poulsen, og i øjeblikket er de i fuld gang med træningen.

- Der er en masse ting, der skal læres og en masse nye muskelgrupper, der skal bruges, så jeg er meget øm. Jeg har meget ondt i fødderne, så jeg føler mig lidt dårlig, men jeg tror, at det går bedre, end det føles lige nu, griner hun.

Den 30-årige skuespillerinde blev færdig på Skuespillerskolen sidste år, og karrierevalget lå altid meget nært. Hun er nemlig datter af skuespillerinden Dea Fog og skuespilleren Jens Jørn Spottag. Men i danseprogrammet træder hun ikke længere i sine forældres fodspor.

- Jeg er jo mig selv, og jeg har lyst til det her. Det har været ret vigtigt for mig, at det her er mit helt alene, for man bliver så let bare sin fars eller mors datter, når man arbejder indenfor samme branche, siger Ena Spottag.

Den unge skuespillerinde ringede dog alligevel til sine forældre for at få nogle gode råd med på vejen, da hun fik tilbuddet om at deltage i danseprogrammet.

- Jeg blev ret overrasket, så jeg ringede til mine forældre og spurgte "Er det et dårligt karrieretræk? Er det en god idé?". Men jeg kunne jo allerede mærke, at jeg virkelig gerne ville prøve det. Min eventyrlyst tog over, og mine forældre har bakket op om det hele vejen, siger hun.

Hun fortæller, at danseprogrammet også giver hende mulighed for at udforske nogle nye sider af sig selv, og så håber hun, at hun kan inspirere folk, så de kan se hende i andre typer roller end kun som Martha fra "Badehotellet".

- Det er en helt unik mulighed, og jeg glæder mig så meget til at lære en masse ting. Jeg håber virkelig, at jeg får lov til at danse så mange danse som overhovedet muligt.

Den tolvte sæson af Vild med dans skydes i gang fredag den 11. september klokken 20.00 på TV2.

Danseklar skuespillerinde spurgte far om råd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce