Danseklar politiker: Se min sjove side

Rasmus Jarlov skal danse med den professionelle danser og Vild med dans-debutant Mille Funk.
Foto: Polfoto/MOGENS FLINDT

Danseklar politiker: Se min sjove side

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Folketingspolitikeren Rasmus Jarlov er klar til at svinge hofterne på dansegulvet, hvor han vil vise sig fra sin sjove side.

Den konservative folketingspolitiker Rasmus Jarlov kommer for alvor på udebane, når han sammen med dansepartneren Mille Funk skal give den gas på dansegulvet i den nye sæson af Vild med dans.

- Det er noget helt andet, end jeg er vant til. Det bliver meget anderledes at skulle vurderes på, hvordan jeg bevæger hofterne i forhold til, om jeg siger noget fornuftigt, siger Rasmus Jarlov.

Det er også særligt hofterne, der volder problemer for den 38-årige politiker.

- Det første, jeg lærte, var at sætte fødderne rigtigt. Nu skal jeg have resten af kroppen med, og det er ret svært. Vi starter helt fra bunden, så der er meget arbejde, men Mille er dygtig, og vi har det sjovt, siger han.

Danskerne får også lov til at se en ny side af den konservative politiker, og det er også en del af grunden til, at han har sagt ja til at deltage.

- Jeg skal da ikke lægge skjul på, at jeg selvfølgelig håber, at der er flere, der lærer en anden side af mig at kende. Jeg tror, at mange ser mig som en hård, borgerlig politiker, og så er det nok meget godt, at jeg får lov til at vise en sjovere side af mig selv, siger han og fortsætter:

- Der er sikkert også rigtigt mange danskere, der slet ikke ved, hvem jeg er, og jeg håber selvfølgelig, at der er nogle af dem, der får en interesse for, hvad jeg har at sige politisk, når de har set mig i programmet.

Rasmus Jarlov kan også mærke, at han bliver mere og mere spændt på, hvordan han klarer sig i danseshowet.

- Jo tættere vi kommer på det første program, des mere nervøs bliver jeg. Jeg går til det med en god portion selvironi, og vi gør alt, hvad vi kan for at blive klar. Jeg er ikke god til at danse, men jeg gør mit allerbedste for at lære det, siger han.

Den tolvte sæson af Vild med dans har premiere fredag den 11. september klokken 20.00 på TV 2.

Danseklar politiker: Se min sjove side

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce