Cruise i ny Mission Impossible

Tom Cruise er på vej med sin fjerde film som Ethan Hunt
Foto: Reuters

Cruise i ny Mission Impossible

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tom Cruise bliver producer og lægger endnu engang krop til superagenten Ethan Hunts kamp mod skruppelløse forbrydere.

Superstjernen Tom Cruise er klar til endnu en Mission Impossible-film, oplyser Paramount Pictures, der står bag de populære spændingsfilm.

Den kommende film, der er den fjerde i rækken, får premiere næste år, og Cruise vil selv være producer på filmen sammen med J.J Adams.

Det var også de to, der senest i 2006 lavede "Mission: Impossible III" med Cruise i rollen som superagenten Ethan Hunt, der kæmper mod forbrydere og redder menneskeheden fra alverdens ondskab sammen med sit hold at særligt udvalgte agenter, som ingen vil kendes ved, hvis de bliver afsløret.

- Tom og J.J. er begge store talenter, og vi glæder os meget over at skulle arbejde sammen med dem, siger Paramount Pictures direktør, Brad Grey i en udtalelse.

De første to Mission Impossible-film med Cruise var store biografsucceser med en billetindtjening på mere end en milliard dollar. I den sammenhæng var den tredje film i serien lidt af en skuffelse, da den "kun" indbragte 134 millioner dollar (711 millioner kroner) på det amerikanske marked.

Til gengæld tjente filmen 264 millioner dollar (1.4 milliarder kroner) i resten af verden og understregede dermed endnu engang Tom Cruises position som en international filmstjerne.

Cruise i ny Mission Impossible

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce