Efter at have datet to store berømtheder blev tredje gang lykkens gang for Carrie Underwood, der nu skal giftes med sin ishockeystjerne.
Den 26-årige countrysangerinde Carrie Underwood skal giftes med ishockeystjernen Mike Fisher fra den amerikanske NHL-liga. Det fortæller en talsmand til US Magazine.

- Det glæder mig at kunne bekræfte, at Carrie Underwood er blevet forlovet med Mike Fisher, og at parret ikke kunne være mere lykkelig, siger talsmanden.

Carrie Underwood slog igennem i den amerikanske offentlighed i 2005, da hun vandt talentkonkurrencen "American Idol", som den første countrysangerinde nogensinde.

Før hun fandt sammen med ishockeystjernen fra den canadiske klub Ottawa Senators, var hun kærester med en af USA's absolut største sportsstjerner, nemlig Tony Romo, der spiller quarterback for footballholdet Dallas Cowboys.

Efter Romo fandt Underwood sammen med skuespilleren Chace Crawford, der medvirker i den amerikanske tv-serie "Gossip Girl". Den romance sluttede i foråret 2008, hvorefter Underwood rendte ind i Mike Fisher.

Og tredje gang skulle altså være lykkens gang for den blonde sangerinde fra Oklahoma, der nu bare mangler at få fastsat en dato for, hvornår vielsen skal finde sted.

Se video herunder