Cirkusprins: Familien følger med i mine danse

Patrick Berdino skal danse med den professionelle danser Jenna Bagge, når Vild med dans skydes i gang den 11. september.
Foto: Polfoto/MOGENS FLINDT

Cirkusprins: Familien følger med i mine danse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Patrick Berdino deltager i den nye sæson af Vild med dans. Der er pres på hjemmefra, for hele familien følger med.

Den 23-årige cirkusprins Patrick Berdino er vant til at bruge sin krop, når han svinger sig rundt og laver akrobatik i Cirkus Arena. Men på trods af sin gode kropskontrol, så mener han ikke, at dansen falder ham naturligt.

- Folk siger ofte til mig, at det må være en fordel, at jeg laver akrobatik. Jeg har bare ikke rigtigt fundet den endnu. Jeg har aldrig danset, og når jeg har været i byen, så har jeg siddet i baren. Det er meget fjernt for mig. Jeg er slet ikke vant til at skulle flytte fødderne i takt til musikken, siger han.

Hans dansepartner Jenna Bagge kan dog sagtens se fordele i, at Patrick Berdino er vant til at optræde.

- Jeg tror, at hans indstilling er fordelen. Han er vant til at kaste sig ud i tingene, og han er ikke bange for at prøve og så se, om det går galt, eller om det går godt. Han er god til at træne hårdt, siger hun.

Patrick Berdinos far er leder af Cirkus Arena, og han er derfor vokset op som den ubestridte kronprins i familiecirkusset. Hele familien vil også samles om skærmen hver fredag aften fremover.

- Min familie er jo de største tilhængere af Vild med dans. De ser det hvert år, og de har set hvert eneste afsnit, måske endda flere gange. Så de er jo vildt spændte og håber på, at jeg klarer mig godt. Så der ligger et pres på mig hjemmefra. Men jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for at vise dem noget godt, siger han.

Når man optræder i et cirkus, er publikummets reaktioner også afgørende for et godt show. Derfor ser Patrick Berdino også mest frem til at finde ud af, om publikum kan lide det han og dansepartneren har øvet.

- Jeg glæder mig mest til at se publikums reaktion og se, om de kan lide det, vi laver. Det er noget af det vigtigste, der hvor jeg kommer fra, og det er også på grund af publikum, at vi laver det, vi laver. Publikum er det vigtigste for mig, siger han.

Den unge cirkusprins skal for første gang danse for publikum, når Vild med dans løber af stablen fredag den 11. september klokken 20.00. Det store danseshow bliver sendt på TV2.

Cirkusprins: Familien følger med i mine danse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce