Brosnan: Trikot er ydmygende

Pierce Brosnan er både en professor bundet til en kørestol og en kentaur ved navn Chiron i den nye ungdoms-fantasyfilm Percy Jackson og Lyntyven.
Foto: Copyright: 20th Fox Film

Brosnan: Trikot er ydmygende

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tidligere 007-stjerne måtte iføre sig trikot for at være med i den nye fantasyfilm "Percy Jackson og Lyntyven", og det brød han sig ikke om.

Som skuespiller må man findes sig i lidt af hvert. Og britiske Pierce Brosnan måtte optræde i lyseblå trikot i filmen "Percy Jackson og Lyntyven", der har premiere denne weekend.

Eks-James Bond-skuespilleren spiller i filmen en kentaur - en mytisk figur, der er halvt menneske og halvt hest. Og han kalder over for mirror.co.uk trikotet til rollen for "ydmygende". For ifølge den populære skuespiller er det noget svært at se sej og cool ud, når man praktisk taget er iført lyseblå strømpebukser og en hestebagdel.

Til den britiske hjemmeside fortæller Brosnan med et grin, at instruktøren Christopher Columbus lokkede ham til at sige ja til rollen som kentauren Chiron i den tro, at han ville komme til at se godt ud, men i stedet endte i det meget lidt flatterende kostume.

- Men det kræver en rigtig mand at have trikot på, siger Brosnan med et stort smil.

Brosnan: Trikot er ydmygende

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce