Bøssehader nægter køb af fem kilo kokain

Den 36-årige reggae-stjerne Buju Banton går ikke af vejen for at slynge homofobiske tekster ud i mikrofonen. Senest er den kontroversielle jamaicaner blevet anklaget for køb af over fem kilo kokain i USA - en ulovlighed som sangeren nægter.
Foto: Joachim Adrian/POLFOTO

Bøssehader nægter køb af fem kilo kokain

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den kontroversielle jamaicanske reggae-stjerne Buju Banton nægter sig skyldig i anklagerne om køb af over fem kilo kokain fra en civil politimand.

Normalt er det ikke julesne, man forbinder med den amerikanske solskinsstat Florida. Ikke desto mindre arresterede politimyndighederne i starten af december reggae-stjernen Buju Banton.

Anklagen lød på forsøg på at købe hele fem kilo kokain, også kendt som sne, af en civil politimand. 36-årige Banton nægter sig nu skyldig i retten i Florida.

Sangerens advokat, David Oscar Markus, siger ifølge britiske BBC News, at Banton, der blev arresteret i sit hjem i byen Tamarac, er uskyldig og blev lokket i en fælde af "nogle onde mennesker, der udnyttede hans tillidsfulde og hæderlige personlighed".

Politiet derimod mener, at Banton mødtes med betjenten for at diskutere købet af de fem kilo ulovlige stoffer.

Den kontroversielle jamaicaner har ikke ønsket at komme ud af fængslet ved at betale kaution, da han frygtede, at de amerikanske immigrationsmyndigheder i så fald ville tilbageholde ham. Det er yderst tvivlsomt, om Buju Banton vil være på fri fod tids nok til at deltage i Grammy-prisuddelingen den 31. januar, hvor han er nomineret for albummet "Rasta Got Soul".

I Danmark har Buju Banton, hvis borgerlige navn er Mark Myrie, tidligere mødt hård kritik for sine sangtekster, der blandt andet opfordrer til drab på bøsser.

Så sent som i oktober forsøgte politikere og repræsentanter for landets homoseksuelle uden held at få standset hans koncert i Pumpehuset i København. Det samme var tilfældet ved hans forrige koncert i sommeren 2007.

Bøssehader nægter køb af fem kilo kokain

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce