Bøde for bart tv-bryst atter for retten

Janet Jackson var hurtig til at dække sig til efter hendes medsanger Justin Timberlake ved en fejl kom til at hive hendes kostume i stykker ved showet i halvlegen i en Super Bowlfinale. Alligevel koster det nøgne bryst en bøde.
Foto: AP

Bøde for bart tv-bryst atter for retten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sagen om Janet Jacksons kostumekiks ved Super Bowl-finalen i 2004 fortsætter ved den amerikanske domstol.

Sangerinden Janet Jacksons bare bryst i Super Bowl-finaleshowet i 2004 bliver nu atter en sag for domstolene.

Ifølge nyhedsbureauet AP genoptager en føderal domstol nu sagen om den bøde på 3,4 millioner kroner, som tv-stationen CBS blev idømt for at vise billeder fra halvlegsshowet i Superbowl i 2004, hvor popsangeren Janet Jackson på grund af en fejl i sit kostume kom til at vise sit ene bryst.

Det var Den Føderale Kommunikationskommission (FCC) der i sin tid udstedte bøden. Siden har sagen verseret ved forskellige domstole og seneste USA's Højesteret, der sidste år afgjorde, at FCC har tilladelse til at udstede bøder for usømmelighed på skærmen.

CBS blev i øvrigt i 2006 idømt en bøde på sammenlagt 22 millioner kroner for at sende et afsnit i CBS's krimiserie "Without A Trace", der ifølge FCC også var i strid med de amerikanske regler om usømmelighed på skærmen. I afsnittet efterforsker en gruppe FBI-agenter en gruppevoldtægt begået af en flok teenagere, og i den forbindelse vises en voldtægtsscene.

Bøde for bart tv-bryst atter for retten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce