Beyonce fik sød fødselsdagsgave af sin datter

Beyonce og Jay Z giftede sig i 2008.
Foto: Polfoto/Chris Pizzello

Beyonce fik sød fødselsdagsgave af sin datter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den verdenskendte sangerinde fyldte år og blevet hyldet af både fans og familie.

Som superstjerne er det let at få andre kendte til at ønske en tillykke med fødselsdagen. Og især hvis man omtales som "Dronningen" og hedder Beyonce.

Og den ukronede R&B-dronning har da også fået sendt fødselsdagshilsner fra alle verdenshjørner, blandt andet både fra sangerinden Taylor Swift på det sociale medie Twitter og musikeren Rita Ora på det sociale billeddelingsmedie Instagram.

Men Beyonces helt egen superstjerne fik også ønsket hende tillykke på den store dag. Sangerindens 3-årige datter Blue Ivy havde nemlig lavet et farverigt fødselsdagskort, hvor der heller ikke er nogen tvivl om, at hun også ser sin mor som nummer ét.

- Dette kommer dybt inde fra mit hjerte. Tak for alle fødselsdagshilsnerne, skriver Beyonce på sin profil på Instagram og deler billedet af Blue Ivys bedårende gave.

Også Beyonces mand, rap-musikeren Jay Z, gik til tasterne og dedikerede den romantiske Coldplay-sang "Yellow" til sin hustru sammen med et kært billede af Hollywood-parret.

- Denne sang minder mig om os to, når vi er på ferie. Når vi ser på stjernerne og ser, hvordan de skinner på dig. Vi to har haft så mange legendariske aftener, skriver Jay Z på Instagram og fortsætter.

- Vi repræsenterer sårbarhed. Det er os i vores egen verden, væk fra arbejdet, og vi er fuldstændig fortabt i kærlighed. Jeg vil bløde mig selv tør, afslutter Jay Z.

Beyonces gav senest koncert i Danmark i 2013, hvor hun optrådte i et udsolgt Forum i København.

Se Beyonces billede på Instagram her: https://instagram.com/p/7OkiYqvw-n/?taken-by=beyonce

Og Jay Z's billede her: https://instagram.com/p/7OlkZ_TU_l/?taken-by=shawn.carter

Beyonce fik sød fødselsdagsgave af sin datter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce