Asger Jensby sælger luksushus for en slik

Asger Jensby har dumpet prisen på sin luksushytte i Norge med knap to millioner danske kroner.
Foto: POLFOTO

Asger Jensby sælger luksushus for en slik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter IT-Factory-skandalen sælger Asger Jensby ud af sine norske luksusejendomme. Men prisen må sættes drastisk ned for at lokke købere til.

Finansmanden Asger Jensby har dumpet prisen på sin norske luksushytte med 2,2 millioner norske kroner. Det svarer til et prisfald på lige knap to millioner danske kroner. Og hytten kan nu fås for et beløb, der svarer til 6,1 millioner danske kroner.

Den 183 kvadratmeter store hytte ligger i Fageråsen Fjellgrend, et attraktivt fjeldområde i Trysil i det østlige Norge nær den svenske grænse.

Ejendomsmægler Ole-Ivar Bjørkamo fra ejendomsmæglerfirmaet Poppe & Co., fortæller til den norske erhvervsnyhedsside E24.no, at der er stor interesse for hytten, efter at prisen er blevet sænket.

Interessen er god. Jeg har 11 personer, der måske er interesseret, og der var fem stykker, som var på besøg i lørdags, siger ejendomsmægleren.

Ifølge ejendomsmæglerens hjemmeside er hytten bygget i ni tommer tykt norsk tømmer. Grunden er 2000 kvadratmeter stor, og der er gode solforhold, lyder det i salgsannoncen.

Der er ifølge annoncen 16 sovepladser i hytten. Og skulle det ikke være nok, så er der mulighed for at få yderligere fire sovepladser op at køre i et anneks.

Og det er luksuriøse forhold, som venter en kommende køber. Blandt andet er der to lækre badeværelser - det ene med en sauna, hvor der er plads til 4-6 voksne.

Asger Jensby solgte tidligere på året sin luksusvilla i Kongsvinger, der ligger lidt længere mod syd. Ifølge Pleasure.dk kostede villaen på 1000 kvadratmeter 42 millioner kroner at bygge, men blev solgt for sølle 22 millioner.

Salget af Asger Jensbys ejendomme kommer i kølvandet på IT-Factory-skandalen, der begyndte ved juletid sidste år. Virksomhedens konkurs har medført en økonomisk nedtur af dimensioner for mange investorer, blandt andet Asger Jensby, der var bestyrelsesformand i IT-Factory.

Asger Jensby sælger luksushus for en slik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce