Angelina Jolie på rundtur i Haiti som ambassadør for FN, der arbejder hårdt for at give nødhjælp til det katastroferamte område.

Angelina Jolie besøger Haiti

Hun er filmstjerne, FN's goodwill-ambassadør, og en af verdens smukkeste kvinder. Og så har hun et hjerte, der bløder for forældreløse børn og mennesker i nød. Derfor har Angelina Jolie været på et to dage langt besøg i Haiti.
Filmskuespillerinden Angelina Jolie besøger i disse dage det jordskælvsramte Haiti. Jolie er goodwillambassadør for FN's flygtningeprogram UNHCR, og hun besøger blandt andet en SOS Børneby i Santo lige uden for Haitis hovedstad Port-au-Prince.

Børnebyen har på det seneste været genstand for opmærksomhed i sagen om amerikanske missionærer, der står anklaget for at have forsøgt at smugle 33 børn ud af Haiti til trods for, at børnene ikke som først oplyst var forældreløse.

Angelina Jolie har på sin to-dages tur til området også besøgt et af de store traumehospitaler i Santo Domingo i nabolandet Den Dominikanske Republik.

Sammen med sin kæreste Brad Pitt har Angelina Jolie doneret en million dollar til Læger Uden Grænser i Haiti til arbejdet med at redde og behandle de tusinder af mennesker, der kom til skade under jordskælvet 12. januar.