Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lysak slog til for OIK i overtiden

ESBJERG: Canadiske Brett Lysak blev matchvinder for Odense Ishockey Klub, der i aftes vandt 3-2 ude over Esbjerg i en ligakamp. Afgørelsen faldt tre minutter inde i overtiden, efter at den ordinære kamp var sluttet 2-2. Brett Lysak havde også scoret til 2-1 i den ordinære kamps anden periode, og Johan Hult havde bragt Odense foran 1-0 i første periode. Men begge gange fik Esbjerg udlignet.

Contador klar for Astana

KØBENHAVN: Årets Tour de France-vinder, Alberto Contador, kører fra næste sæson for Astana. Han har skrevet en kontrakt på to år og forlader Discovery, der lukker med udgangen af denne sæson. Det kasakhstanske cykelmandskab med de mange doping-sager i bagagen skal fra næs-te år ledes af Contadors tidligere manager på det amerikanske Discovery-hold, Johan Bruyneel, og de to kan således fortsætte samarbejdet.

Landsholdet bliver på TV2

KØBENHAVN: Fodboldlandsholdets hjemmekampe vil frem til i hvert fald 2012 blive vist på TV2. Stationens hidtidige kontrakt udløber 1. juli 2008, men den er nu blevet forlænget med fire år.

TV2 skal betale 41,5 millioner kroner om året ifølge den nye kontrakt, og det er en mindre stigning i forhold til den gamle aftale, der indbringer Dansk Boldspil-Union (DBU) 35 millioner kroner om året.

Tv-rettigheder skal genforhandles

København: Den tv-aftale, der kort før jul sikrede MTG retten til at vise superligafodbold, er på vej til at blive dømt ulovlig. Det åbner for, at rettighederne igen skal ud på markedet, hvilket kan vise sig at blive mange penge værd for de danske klubber. Det skriver Morgenavisen

Jyllands-Posten i dag.

Konkurrencerådet vil ifølge avisen på næste onsdag underkende den aftale, som ellers havde sikret MTG rettighederne til de danske kampe fra 2009 til 2013.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce