Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flot comeback af Danmark i Slovenien

Domzale:Det danske U/21-landshold vandt i går aftes 3-1 over Slovenien i en EM-kvalifikationskamp. Dermed er holdet fortsat med i kampen om at komme med til EM-slutrunden. Slovenerne lagde ellers hårdt ud og kom allerede efter fem minutter foran med 1-0 på et straffespark, men takket være en scoring af forsvarsspilleren Magnus Troest fik Danmark balance i målscoren inden pausen. Og med to mål indenfor tre minutter sørgede Søren Christensen og Nicklas Pedersen for den danske sejr. - Det er ikke noget let sted at spille, så det er rigtig rart at komme herfra med en sejr efter en spillemæssigt meget fin præstation, lød ungdomslandstræner Keld Bordinggaards vurdering af kampen. Eneste lille skår i glæden var, at Brøndbys Anders Randrup blev skadet undervejs, ligesom AaB's Michael Jacobsen fik en advarsel, der betyder, at han har karantæne i den næste kvalifikationskamp mod Litauen.

OB-angribere træner med igen

ODENSE: Mens hele OB-forsvaret er med i landsholdstruppen til kampen mod Spanien og Letland, så har holdets angribere benyttet landskampspausen til at komme til hægterne igen. Mandag trænede Johan Absalonsen atter med i den stærkt formindskede førsteholdstrup, mens David Nielsen så småt kan træne med igen efter uheldet mod Sparta Prag for små to uger siden, hvor han røg på hospitalet. Anders K. Jacobsen, der vred rundt på anklen i samme kamp, kan løbetræne, mens Bechara Olivera træner for sig selv. Ens for alle er, at de stadigvæk er tvivlsomme til weekendens hjemmekamp mod Horsens. Til gengæld er den norske angriber Bengt Sæternes ved at komme i omdrejninger, selv om han stadigvæk er et stykke fra topformen.

OB-udekamp er flyttet

ODENSE: I forbindelse med Aab og FCK's kampe i UEFA Cuppens gruppespil, er der foretaget ændringer i Superligaens 15. spillerunde. Det betyder blandt andet, at OB's udekamp mod Viborg, der var fastsat til den 4. november, bliver flyttet til mandag den 5. november kl. 19.00.

Træner søger klub

LANGELAND: En erfaren fodboldtræner, der har trænet serieklubber i de sidste 13 år, tilbyder sin arbejdskraft til en klub på Sydfyn. 44-årige Michael Petersen, der i sommer flyttede til Tranekær på Langeland, har senest trænet serie 1-klubbben Stubbekøbing på Falster, og han har også tidligere trænet på danmarksserieniveau. Hvis nogen i det sydfynske står og mangler en træner, kan Michael Petersen kontaktes på telefon 27 50 69 33.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce