Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fodboldlandskampe spilles i Århus

ÅRHUS: Danmarks to landskampe mod Liechtenstein og Spanien i efteråret spilles på NRGi Park i Århus. Det besluttede Dansk Boldspil-Union (DBU) mandag. Både Aalborg, Odense, Herning og Århus havde lagt billet ind, men det blev altså østjyderne, som løb med de to arrangementer.

- Kravene til infrastruktur, facilitering og sikkerhed bliver skærpet til ikke mindst kampen mod Spanien, og det er udfordringer, Århus Elite allerede har gjort sig tanker om. Og med vores kendskab til deres kompetencer, føler vi os overbeviste om, at de kan løfte opgaven, siger DBU's kommunikationschef, Lars Berendt, i en pressemeddelelse.

Kampene flyttes til Århus, fordi Det Europæiske fodboldforbund (UEFA) har bestemt, at de to kampe ikke må spilles i København, efter en tilskuer i landskampen mellem Danmark og Sverige løb på banen og slog dommeren.

DBU havde i forvejen planlagt venskabskampen mod Irland den 22. august til at blive spillet i Århus.

Olympia-succes ved EM

SOMBOR: Olympia Odense-bokseren Ibrahim Chahade i 69 kilo-klassen vandt sin første kamp ved junior-EM i boksning i serbiske Sombor. Østrigeren Nader blev besejret klart 23-12. Olympia Odense er desuden repræsenteret ved Shadi Abdallah i 60-kilo-klassen.

Fjeldsted gav Brovst baghjul

FJELDSTED: Fjeldsted vandt i aftes en storsejr på 58-28 hjemme over Brovst i landets bedste række i speedway. Fjeldsted var uden Grand Prix-køreren Hans Andersen og en skadet Klaus Jakobsen. Polakkerne Nobert Kochiuc og Tomasz Jedrzejak var begge med 18 point store profiler hos hjemmeholdet. Hos Brovst måtte den polske profil Robert Koschiecha sige farvel efter tre heat og blot et enkelt indtjent point. Kosiecha styrtede to gange.

Poulsen bliver hos FC Fyn

ODENSE: Fodboldtræner Roald Poulsen fortsætter som cheftræner i 2. divisionsklubben FC Fyn, fastslår bestyrelsesformand Poul Jensen i en pressemeddelelse. Der blev ellers sat spørgsmålstegn ved Poulsens fremsatte virke i klubben efter den kiksede oprykning og et åbenhjertigt interview i Fyens Stiftstidende, hvor Roald Poulsen blandt andet var inde på emnet "jagten på motivation".

Kældsø kom ikke i aktion på vandet

CASCAIS: Svendborgenseren Jonas Kældsø og de øvrige danske landsholdssejlere kom ikke i aktion ved VM i Portugal mandag, da alle dagens sejladser med dansk deltagelse blev aflyst på grund af kraftig vind. Så efter en hel dags venten på havnen ved Cascais måtte de danske sejlere i aftes pakke sammen og tage tilbage til hotellet med uforrettet sag.

Ottesen er OL-klar i svømning

ÅRHUS: I går lykkedes det for Jeanette Ottesen fra KVIK Kastrup at svømme under OL-kravet i disciplinen 100 meter fri svømning ved DM på langbane. Ottesens tid lød på 55,71 sekunder hvilket var 5/100 sekunder under OL-kravtiden.

Marta Mangue til Team Esbjerg

ESBJERG: Den spanske landsholdsspiller Marta Mangue Gonzales har skrevet en treårig kontrakt med håndboldklubben Team Esbjerg. Den 23-årige venstreback har tidligere stiftet bekendskab med dansk håndbold, da hun blev topscorer for sin forhenværende klub Cementos Ribarroja fra Spanien, da Aalborg DH gæstede spaniernes hjemmebane i Champions League i januar.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce