Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det sagde de

- Vi kunne ikke ramme overhovedet, og så blev det svært for os, selv om de dækkede godt forsvar. Vi undervurderede dem måske lidt. Jeg selv havde to afslutninger, jeg ikke scorede på mod slutningen af kampen, hvor vi kunne være kommet foran med to. Ingen spiller op til niveau i dag, og vi havde så mange turnovers (mistede bolde, red.). Det er pinligt.

(Martin Mariegaard, Svendborgs anfører)

- 24 turnovers har vi i kampen, og mange af dem er unødvendige. Vi brænder tre lette layups, da der står 55-53. Vi scorer nemt på de første to angreb i kampen, og så tænker folk, at det bliver nemt, og så spiller de bare bolden rundt. Det er ikke godt nok. Vi bliver nødt til at komme videre, og hvis ikke vi tager os sammen, så taber vi også til Amager.

(Craig Pedersen, Svendborgs træner)

- Martin Mariegaard og Claus Magaard plejer nok at kunne sætte den frie treer, det kunne de bare ikke i aften. Vi skyder heller ikke specielt godt, en spiller som Andreas Bloch plejer også at ramme bedre. Men vi kæmper og viser gejst, og det er vi nødt til for at vinde. Vi har allerede taget store skridt ved at arbejde med mentaliteten på holdet og få selvtillid. I sidste sæson blev der scoret 100 point i snit pr. kamp mod Sisu, og i dag holder vi Svendborg nede på 55. Målsætningen for alle, der er med i ligaen, må være at vinde DM, men vi er godt klar over, at mange hold har oprustet med økonomi i ryggen til at gå ud og købe forstærkninger undervejs. Men jeg vil gerne nå med i slutspillet.

(Jesper Krone, Sisus træner)

Rundt om kampen

JONAS SØRENSEN, der indtil sidste sæson dannede trænerduo med CRAIG PEDERSEN i Svendborg, var i Kildeskovshallen for at se sin gamle klub. Jonas Sørensen træner nu ligakvinderne i Virum.

Selv om Svendborg havde de højeste spillere på banen, så var det alligevel Sisu, der hentede de fleste rebounds ifølge de officielle statistikker. 37-32 vandt Sisu rebound-

statistikken, heraf tegnede amerikaneren TRENT WURTZ sig alene for 12 rebounds.

De omkring 30 medrejsende fans fra Svendborg leverede fornem opbakning til deres hold, selv om spillet på banen ikke kunne leve op til supporternes præstation.

RANDERS og HØRSHOLM vandt i aftes over Næstved og Amager i de to andre kampe, og dermed er alle hold i ligaen allerede efter tre runder kommet på pointtavlen.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce