Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det sagde de

- Jeg kender ikke rigtigt de spillere, Kolding mangler, men jeg kan forstå, at GOG og Kolding har tradition for at spille nogle spændende kampe. Sejren er måske lidt overraskende, men efter den dårlige Champions League kamp i Østrig, så var alle nok lidt ekstra motiverede, og det bedste hold har altid heldet. Vi tabte et point hjemme til AaB men har nu fået to i Kolding, så der er rettet op på det.

(GOG Svendborg TGI's Snorri Gudjonsson, som i går fyldte 26 og blev fejret med fødselsdagssang)

- Efter at have spillet nogle dårlige 2. halvlege, så var det rart, at vi denne gang tog det stille og roligt efter pausen og ikke gik i panik. Peter Henriksen fik den hjælp i målet, han havde brug for, og det hjalp overfor Koldings skytter, at vi flyttede forsvaret frem og lod stregen stå. Desuden forsøgte vi i 2. halvleg at lægge spillet efter Jakob Green, der er stærk til at udfordre mand mod mand, og han gjorde det flot. Men selvfølgelig skal det også med i billedet, at Kolding var hårdere ramt af skader end os.

(GOG Svendborg TGI-træner Ulf Schefvert)

- Det er noget helt andet rent mentalt at skulle forberede sig på kampene i denne sæson, hvor jeg får meget spilletid. Før blev jeg bedømt på en anden måde, da jeg var gardering for Torsten Laen, og da var det lettere at se igennem fingre med fejlene, mens der er en helt anden bevågenhed nu. Det kræver lidt tilvænning, og det har været svært at slå til i begge ender af banen, da jeg bruger mange kræfter i forsvaret. Jeg tror, vi fik Kolding på et godt tidspunkt, men selv uden de skadede er det et fantastisk godt hold, og jeg synes egentlig også, at Kolding spillede godt i dag. Vi skal være glade for Peter Henriksens mange redninger. Han er bare god, når det gælder.

(GOG Svendborg TGI's stregspiller Peter Svensson)

Rundt om kampen

SIMON JENSEN, fløjspiller hos KIF Kolding med en fortid i Tved og GOG Svendborg TGI, kom ikke på banen i går mod sin tidligere klub.

MIKKEL HANSEN var med i Kolding i aftes, men det blev kun til lidt løbetræning i hallen inden kampstart, og der går formentlig et par uger endnu, inden GOG Svendborg TGI-spilleren er klar til sæsondebut.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce