Zorniger vil bruge sidste sæsons guld-kiks positivt

Brøndby indleder den nye superligasæson mandag på udebane mod Randers. Kampen fløjtes i gang 20.15.

Zorniger vil bruge sidste sæsons guld-kiks positivt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den tyske Brøndby-træner ærgrer sig stadig over, at holdet ikke fik det danske mesterskab i hus sidste sæson.

De ærgrer sig stadig i Brøndby, selv om der snart er gået to måneder, siden den islandske Horsens-angriber Kjartan Finnbogason sparkede bolden i mål til 2-2 mod holdet fra den københavnske Vestegn.

Dermed sendte Horsens mere eller mindre det danske mesterskab i hænderne på FC Midtjylland, der også endte med at vinde det.

Brøndby-træner Alexander Zorniger har siden den aften i Horsens prøvet at finde ud af, hvad der var årsag til, at man smed det mesterskab, der blot et par uger før virkede til at være så godt som sikret.

- Jeg vil ikke sige, hvad mine konklusioner er, men spillerne ved det.

- Men jeg vil sige, at vi i de sidste fire-fem kampe havde en indstilling, der sagde "lad os gøre dette færdigt", hvor vi i stedet burde have tænkt "lad os fortsætte, som vi hele tiden har gjort", siger Zorniger til BT.

Det er to uger siden, at Brøndby-spillerne kom tilbage fra ferie. Holdet har ofte trænet to gange dagligt lige siden. Zorniger vil forsøge at bruge sidste sæsons skuffelse til noget konstruktivt.

- Jeg tror på, at spillerne kan vende dette til noget positivt. Men som jeg sagde tidligere, så er det noget, vi først får svar på i løbet af sæsonen, siger Zorniger til BT og tilføjer:

- Hvad sker der, når vi løber ind i en situation, der ligner den sidste halve time af Horsens-kampen? Hvad har vi lært af det?

Superligaen starter mandag aften for Brøndby. Her indleder holdet den nye sæson på udebane mod Randers FC.

Brøndby må blandt andre undvære den tyske midtbanespiller Hany Mukhtar, der er ude med en skade.

Til gengæld er der syv mulige debutanter i Brøndbys trup. Det drejer sig om den tyske keeper Marvin Schwäbe, Jens Martin Gammelby, Dominik Kaiser, Mikael Uhre, Bjørn Kopplin, Ante Erceg og Joel Kabongo.

Kampen fløjtes i gang mandag klokken 20.15.

Zorniger vil bruge sidste sæsons guld-kiks positivt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce